Субота
27.04.2024
07:52
 

Gorky Park Portal
 
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту


ВГорькому


Головна » 2008 » вересень » 29 » Рокери виступили проти узаконеного рабства
Рокери виступили проти узаконеного рабства
16:32


Рокери виступили проти узаконеного рабства

Рок і рабство - здавалось би, поняття несумісні. Утім, організаторам недільного концерту на Хрещатику вдалося їх поєднати. “Рок проти узаконеного рабства” зібрав гурти з Києва, Москви та інших міст. Вони грали та співали на знак протесту проти нового трудового кодексу та закону про освіту, які намагаються провести в парламенті наші народні обранці. 10-годинний робочий день, полегшення підстав для звільнення найманих працівників, обов’язковий розподіл на відпрацювання для студентів-бюджетників та інші пункти законопроектів стали причиною обурення громадськості та дали поштовх для акції, що відбулася у неділю.

Вся підготовка і організація заходу була здійснена активістами, все було проплачено за їхній рахунок. Концерт був максимально близький до відомого лівого принципу d.i.y (зроби сам). Це й не дивно, адже компанія направлена одразу проти всіх правлячих партій та підлеглих їм структур. Адже збільшення експлуатації найманих працівників та молоді, як показують події у парламенті, наразі відповідає інтересам українських можновладців-бізнесменів.

Гасла «свобода, рівність, студентська солідарність», «чиновникам – ганьба, робітникам – права» та «новий кзот не пройдет» скандували більше 500 чоловік. Гарячі звуки панку і ска надихали на нові звершення та піднімали революційний настрій. Під час конкурсу бодіарту охочих дівчат та хлопців прикрасили відповідною символікою: зомбування провладними ЗМІ, вісутність свободи слова тощо.

Найпікантнішою видалася ситуація, коли працівники міліції почали вимагати негайного припинення офіційно заявленої акції, погрожували відімкнути електрику та притягнути організаторів до судової відповідальності. Їхнім аргументом було те, що сценза заввишки півметра змонтована на вулиці незаконно. Зрештою було вирішено перенести апаратуру просто на землю, а сцену демонтувати. Виступ прямо посеред натовпу ще більше психологічно зблизив музикантів з протестною молоддю. Тож спроба «закрити рота» не вдалася.

Учасники Фронту проти узаконеного рабства закликала всіх небайдужих взяти участь у спільній акції протесту 19 жовтня та слідкувати за анонсами на сайті http://samozahist.org.ua/

Олесь Кириленко

Читайте також: Нет Кодексу Рабства!


Джерело: http://infoporn.org.ua/

Переглядів: 1087 | Додав: fantom | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
1 fantom  
0
якшо Маринго скине мені архів з фоточками то я спробую зробити власний звіт))) cool

2 Marintusss  
0
др...скинути тобі фоточки,ги???


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Друзі:
Go! Anarcho-Punks!

metal.lviv.ua
Наша кнопулька:




для обміну
кнопульками стукати
368057070 - Пін
449594459 - Фантом


Статистика


Rambler's Top100




зараз на сайті: 1
лєвих: 1
проюзаних: 0
CopyLeft: Вільне розповсюдження і цитування