Неділя
05.05.2024
09:41
 

Gorky Park Portal
 
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту


ВГорькому


Головна » 2008 » грудень » 19 » НІ МЕНТІВСЬКОМУ БЕЗПРЄДЄЛУ!!!
НІ МЕНТІВСЬКОМУ БЕЗПРЄДЄЛУ!!!
00:26

Дорогі Друзі, хочу повідомити вас про сумну звістку, сьогодні (18 грудня 2008 р.) "МІЛІЦІАНТИ" вчинили ганебний акт насилля проти нашого спільного друга Навари. Під час слему на благодійному концерті в підримку дітей сиріт, він впав на землю після чого міліціанти почали його бити, крім всього іншого нанесли два удари в потилицю берцами. Наш друг пішов мити голову від крові, після чого вийшов з туалету і почав докучати міліціантам за те що вони його били. Наша дорога міліція довго не розбираючись повела його навулицю. Вивівши Навару навулицю гореміліціанти винесли йому звинувачення наступного змісту: "Начебто він перед їхніми очима розпивав вино та нецензурно висловлювався". Після чого почали вести його до міліціантського горебобіку. Відразуж зібрався натовп десь приблизно в 40 чоловік, котрі почали докучати міліціантам, з тою метою, щоб вони його відпустили. Тоді наші "захистники" відчинили дверцята, деякий час ми їх намагались блокувати, але дарма. Гореміліціанти наказали Наварі залізти в бобік, на що він відмовився і міліціанти почали його бити (окрім іншого нанесли два удара його головою в бобік), нарешті втамувавши спрагу до насилля вони посадили його в бобік. Частина людей перелякавшись за те, що вони зараз рушать перегородили дорогу міліціатському горебобіку. Я відправив одного з активістів за фотоапаратом. Тим часом міліціанти притягли двох "псевдосвідків" (один з них кончєний лисий націоналіст, шо одягом дуже сильно косить під бона), ті сіли в бобік і давали псевдосвідчення. Нарешті підоспіла людина з фотоапаратом, оскільки нічого не було видно я наказав знімати тільки коли машина почне рушати, адже тоді будуть світитися фари і все буде видно. Все це супроводжувалося криками "АСАВ", "МЄНТИ ЛАХІ" І "НЄТ МЄНТОВСКОМУ БЄСПРЄДЄЛУ".
Нарешті псевдо-горе-свідків було допитано і гореміліціанти завели свій автомобіль (а кстаті до того часу нас залишилося чоловік з 20). Машина рушила, але ми ні! На що гореміліціанти відповіли новою хвилею агресії, але вже щодо нас. На камеру було відснято, як вони застосували щодо нас силу, особливо я бачив як дісталося старшому Раманову. А тоді "панєслась", доки ми боролися з міліціантами бобік виїхав на бровку і почав рухатися від нас. Наші активісти побігли за гореміліціантським авто, а деякі хітріші зрізали по тратуару та зупинили міліціантський гореавтомобіль на пішеходному переході. Але відстояти його там не вдалося, і ми побігли до самого міськвідділку. Хоча ми були там через 2 хвилини міліціанти туди потрапили лише через годину. Вони поїхали в наркодиспансер, а тоді вже через ГПЗ приїхали до міськвідділку, за той час ми перезнайомилися з баготьома міліціонерами позвонили Навариній мамі. І розійшлись тільки коли вона приїхала і попросила нас розходитися. Ми віддали їй Наварині речі і розійшлися хто куди.

Особисто я радий, що ми змогли дати, хоча і невеликий але бій міліціонерам і неважливо переможемо ми чи ні в даній ситуації, але особисто я відчув дух протистояння.

Нажаль зараз у мене немає змоги виложити відео але як тільки це буде можливо користувачі порталу зможуть побачити один з епізодів нашої історії.

Переглядів: 1171 | Додав: Nancy | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 111 2 »
1 skinik  
0
от сукі

2 kotyk  
0
давайте відео і фотки! можна навіть на ЛН окрему статтю зробити. І закатати другу Грецію...

3 fantom  
0
АCAB
в Греції одну людину вбили і почалось....
а в нас кожен день десятками, а то і сотнями люди страждають від побоїв, катування і вбивст з боку "слуг правопорядку".. чи не пора вже і нам показати що ми не інертна масса?!(хоча шо там показувати ми нею і є)

Nancy, як там Навара?
давай швидше відео і фото!
чекаєм продовження історії

зи ілюстрація якась непонятна... по ходу на малюнку польський "правий"


4 fantom  
0
http://livasprava.livejournal.com/202611.html

акція солідарності з греками проти сваволі ментів в Києві

"...
Що: Відносно мирна АКЦІЯ київських ліворадикалів проти міліцейського свавілля

Де: поблизу Міністерства внутрішніх справ (м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10)
..."


5 kotyk  
0
http://lutsk.dzyga.biz/2008/12/19/aktsiya-gromadyanskogo-protestu/

6 akbar  
0
пиздабольство, нічого тут і не скажеш!

Навара - кончений ублюдок! Нічого собі сам впав! там була потасня між всіма там присутніми хулоподібними, в результаті якої від вдовбався головою в якийсь кут. Мєнти всіх роз"єднали, а якого забрали і тре було ше кілька ублюдків сраних забрати!

Автар розписує, які вони модні шугали ппесів! А потім 4 чєлавєка в синьому розігнали всю ту гальорку в 20 чоловік! Тоже мені модні!
Тіки проблєма в тому що ця модність закінчується лише тріндьожами!


7 fantom  
0
хм....стає цікаво)
чекаєм відповідь Ненсі

8 fantom  
0

як вам ? biggrin


9 Bureviy  
0
І що ж це за "кончєний лисий націоналіст, шо одягом дуже сильно косить під бона"????

10 нeSquirrel  
0
А то не той, шо на олімпіаді з англійської був у ВНУ в юридичному? Чи то той Айрон Мейден?

1-10 11-11

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Друзі:
Go! Anarcho-Punks!

metal.lviv.ua
Наша кнопулька:




для обміну
кнопульками стукати
368057070 - Пін
449594459 - Фантом


Статистика


Rambler's Top100




зараз на сайті: 1
лєвих: 1
проюзаних: 0
CopyLeft: Вільне розповсюдження і цитування