Стaвалово скiном в кийевi
|
|
KIROV | Дата: Четвер, 04.09.2008, 23:57 | Повідомлення # 1 | Група: Горьківці
Повідомлень: 7Статус: відсутній | Йа думаю всi памйатайуть мiф про те, що всi хто йiдуть до кийева на навчання рано чи пiзно стають скiнами. Так от радий вам сказати що то не мiф i я вже став скiном. Я радий що вийшов з тiйейi галiмойi афа тусовки в горькоми i тепер йа тру скiн що пiдтримуйе нацiонал-соцiалiзм та iдею расовойi нерiвностi. Карочь я вже ношу фiрму i скоро побрийусь налисо. Ще я успiшно ламаю палатки. Раджу всiм ставати скiнами а дiвчатам вибривати челсi поки вас, пiдари ви антифашнi не настигла помста елiти бiлойi раси. Оi! 14/88!
GDI supreme commander of the eastern d-12 yellow zone. | | |
|
punk-pin | Дата: П`ятниця, 05.09.2008, 22:03 | Повідомлення # 2 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | нах ти нас палиш?? тепер нас всых убють((
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
gus | Дата: Середа, 17.09.2008, 15:31 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
Повідомлень: 16Статус: відсутній | Кірюша, я бачу ліпосакція не за горами | | |
|
rrrrrr | Дата: Четвер, 18.09.2008, 22:59 | Повідомлення # 4 | Група: Горьківці
Повідомлень: 5Статус: відсутній | Кіріл ти що газету нову виписуєш - "Як поміняти погляди і стати скіном всього за 1 тиждень"??????Бо щось раніше ніхто в тебе таких нахилів, мені здається, не помічав!!!!!
Girl from England | | |
|
fantom | Дата: Неділя, 05.10.2008, 22:17 | Повідомлення # 5 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | нєєє це банально... новіша струя моди..СТАВАЛОВО ТРУъ ЕМО в Києві!!!! вСі нА штУрМ РоЖеВих ПовіТряНих ЗзАмКів З еМоЦійнОго ПюРЕ! ¡No pasarán!
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Unknown | Дата: Понеділок, 20.10.2008, 19:15 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Читати всім. Всього 5 кроків.
Unknown | | |
|
MaDMan4ik | Дата: П`ятниця, 27.03.2009, 12:19 | Повідомлення # 7 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 7Статус: відсутній | Скіни гарні люди , дають пизди чорножопим та чуркам !!!!!!!! Романтика як не крути !!! | | |
|
нeSquirrel | Дата: П`ятниця, 27.03.2009, 15:09 | Повідомлення # 8 | Група: Акули пера
Повідомлень: 66Статус: відсутній | В скінах ти розбираєшся так само, як я в балєті - тобто ніяк...
- Максимум 500 символів - BB-коди дозволені | | |
|
fantom | Дата: Субота, 28.03.2009, 11:46 | Повідомлення # 9 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | Quote (MaDMan4ik) Скіни гарні люди , дають пизди чорножопим та чуркам !!!!!!!! Романтика як не крути !!! привіД Тролік)
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Nancy | Дата: Неділя, 29.03.2009, 17:05 | Повідомлення # 10 | Група: Акули пера
Повідомлень: 21Статус: відсутній | Тишо, ти шо, так гнать))) Додано (29.03.2009, 17:05) --------------------------------------------- Ну а якшо то правда то Кіріл читай отут: http://gopark.at.ua/publ/8-1-0-97
| | |
|
Kagan | Дата: Середа, 16.12.2009, 18:12 | Повідомлення # 11 | Група: Горьківці
Повідомлень: 3Статус: відсутній | Кірюха ти справді так думаєш.чи просто гониш???Фашери - це ж повні уйобки!!!!
Хто зазнає нападків з боку свого часу, той або ще недостатньо випередив його або недостатньо відстав. Хто хотів би здаватися натовпу глибоким, піклується про темряву. Бо натовп вважає глибоким все те, в чому не видно дна. | | |
|