Конкурс на кнопку для сайту
|
|
fantom | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 11:41 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | імхо нам необхідна кнопулька для сайту шоб обмінюватись з іншими сайтами тимиво кнопульками оголошую конкурс на кращу кнопульку для нашого сайту вимоги: -розмір 88х32 - бажано анімована -фігурувало на ній шось повязане з парком горького приз 1 у.о. пива
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
punk-pin | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 14:17 | Повідомлення # 2 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Пропоную в кадрах анімації розмістити текст Зліва запливае Факінг Зправа яйгозапливом закривае ГОРЬКИ ПАР А далі просто повер загораеться напис а ти тусуешся з нами? О а логотип фонтан) або... читайте форум далі
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Veselka | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 15:13 | Повідомлення # 3 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | Соррі що так бідненько...то зроблено за 15 хв... | | |
|
fantom | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 20:06 | Повідомлення # 4 | Admin Група: Администраторы
|
punk-pin | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 23:21 | Повідомлення # 5 | БОГ Група: Администраторы
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Veselka | Дата: Четвер, 05.06.2008, 10:16 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | і коли ж то буде обіцяний приз у вигляді Quote (fantom) 1 у.о. пива ...? | | |
|
fantom | Дата: Четвер, 05.06.2008, 18:54 | Повідомлення # 7 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | побачим....може ще хтось хоче поучаствовать)але як приїду поставлю))
|
Veselka | Дата: Четвер, 05.06.2008, 19:22 | Повідомлення # 8 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | а шо я?..а шо я?... хай хтось ще бере участь...а я почекаю | | |
|
Indifferent_Suns | Дата: Четвер, 12.06.2008, 08:39 | Повідомлення # 9 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 1Статус: відсутній | дадад. поставить він. так як мені за якийсь свій довбаний реферат поставив
Бо життя прекрасне. І я всіх люблю. І дощик на вулиці і листочки... яка краса. Поки мене не їбуть. І любов моя не покине Тих, Хто Мене Не Їбе довіку. Точно кажу. | | |
|
fantom | Дата: Четвер, 12.06.2008, 10:16 | Повідомлення # 10 | Admin Група: Администраторы
|