Що читаємсь?
| | fantom | Дата: П`ятниця, 22.08.2008, 14:43 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | цікаво взнати літературні вподобання наших юзерів
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
| fantom | Дата: П`ятниця, 22.08.2008, 14:44 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | зара читаю дуже кльову анти-утопію Дж. Орруела "1984" раджу всім)
| Veselka | Дата: Понеділок, 25.08.2008, 01:08 | Повідомлення # 3 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | читаю Поваляєву "Замість крові" | | |
| неSquirrel | Дата: Середа, 27.08.2008, 09:36 | Повідомлення # 4 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Не читаю ніхуя, бо не знаю, шо почитати. Порадьте якусь книжку, не філософську, веселу. Хочу Покальчука "Хулігани" (нє-нє-нє, то про гопів, якшо хто не знає) почитати, але поки її не знайшов... І ще може в когось є Артем Чех... Поділіться, а?
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся!  | | |
| Veselka | Дата: Середа, 27.08.2008, 11:35 | Повідомлення # 5 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | Quote (неSquirrel) Хочу Покальчука "Хулігани" читаю зараз...мабуть не варто судити про автора по одній книжці, але це-таке лайно...сама манера написання складає враження, що автор вчиться десь в 9 класі якої зош...події накидані на купу, і імхо абсолютно не передано ніякої глибшої проблеми, ніж просте відтворення фактів, типу "набухались, потрахались, сходили на ничку і т.д."...коротше..дочитую, бо не люблю лишати книжку на середині) | | |
| Unknown | Дата: Середа, 27.08.2008, 16:27 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | "Наука самоосознания" Его Божественная Милость А.Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада. Якшо вкратце то харі крішна. Прочитав де описується "учітєль" і якій він крутий... Навіть в біографії Чак Норісса такого нема. Дочитав І главу і поняв харі крішна то круто і закинув, не читаю бо книжка тупа як і в Ошо Раджніш "О детях", тобто тупий індус, який тупо пояснює якусь муть.
Unknown | | |
| неSquirrel | Дата: Середа, 27.08.2008, 17:17 | Повідомлення # 7 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Quote (Veselka) просте відтворення фактів, типу "набухались, потрахались, сходили на ничку і т.д." Інн, а я от таке якраз і люблю...
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся!  | | |
| Veselka | Дата: Середа, 27.08.2008, 23:55 | Повідомлення # 8 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | неSquirrel, ну не знаю...якщо маєш бажання, то дам почитати, але книжка вродь Олега, яку я позичила в Кіріла))))... 4:00, дочитала)...
Повідомлення відредаговано Veselka - Четвер, 28.08.2008, 03:49 | | |
| неSquirrel | Дата: Четвер, 28.08.2008, 10:55 | Повідомлення # 9 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | То значить даси почитати... Ні Олег, ні Кіріл не образаться, я думаю...
| fantom | Дата: Понеділок, 27.10.2008, 20:15 | Повідомлення # 10 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | вчора дочитав Олдоса Хакслі "О дивньій новьій мир" ..... мега офігенна анти книженція... антиутопія.... правда шо трохи моторошно - трохи проявляються сучасні тенденції розвитку людства (роман виданий 1932 року)... раджу всім
| fantom | Дата: Вівторок, 28.10.2008, 13:50 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | вчора почав читати "NO LOGO" Наомі Кляйн про бренди і МНК..... дуже цікаво
| нeSquirrel | Дата: Середа, 29.10.2008, 15:02 | Повідомлення # 12 | Група: Акули пера
Повідомлень: 66Статус: відсутній | Десь скоро почну читати Філософію панка...
- Максимум 500 символів - BB-коди дозволені | | |
| Unknown | Дата: Середа, 05.11.2008, 18:18 | Повідомлення # 13 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Говард Филипс Лавкрафт "Тварь на пороге".
Unknown | | |
| Blackbird | Дата: Середа, 05.11.2008, 19:28 | Повідомлення # 14 | Група: Горьківці
Повідомлень: 22Статус: відсутній | "Оскар і рожева пані" Ерік Еммануель Шміт - завершила читати Зараз - Кельтська міфологія потім - "Пикник на обочине" - Аркадий и Борис Стругацкие
"З риторик і поетик академій - гайда на площу, як на дно ріки! Підслухані у вирі цілоденнім, ті рими - вчителям наперекір (у вчителів, здається, перекір)! Або в поля, як на зелену прощу - читати вірші травам і вітрам!..." Ю. Андрухович | | |
| fantom | Дата: Середа, 05.11.2008, 22:25 | Повідомлення # 15 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | Quote (Blackbird) "Пикник на обочине" - Аркадий и Борис Стругацкие супермега офігенна річ а фільм Тарковського то ващє мегажирна готішність 
|
|