Браузери
|
|
fantom | Дата: Середа, 02.07.2008, 19:22 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | яким браузером Ви користуєтесь? і чому?
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
fantom | Дата: Середа, 02.07.2008, 19:23 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | використовую вогнелиса 3 ... чому?! 1) безкоштовний 2) незліченна кількість додатків 3) можливість налаштувати "під себе"
|
Unknown | Дата: Середа, 02.07.2008, 22:08 | Повідомлення # 3 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Те саме бо: 1) Те саме; 2) Ті додатки я називаю плагінами, які завантажуються просто і без геморою на дупі, так само і поновлення завантажуються просто і без проблем + оперативно; 3) Мона тицнюти середнього гудзіка і воно відкриє новий вкладиш, а якщо тицнюти на вкладиш він закриється; 4) Зручно і кайфово, + мона інтегрувати Download Master та Reget, що є дуже зручно в порівняні з оперою; 5) І взагалі браузер зручний і простий... Зроблений для людей.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 03.07.2008, 10:08 | Повідомлення # 4 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Користуюся Жоперою 9.5 бо: 1) Безкоштовна (ну реально, безкоштовно скачав). 2) Швидше ороблення сторінок в порівнянні з 3-ою Тормозіллою. 3) Автоматично зжимає фотки до потрібного розміру (то важливо для такого лінтюха як я). 4) Та привик я вже просто і всьо!
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
Frooom | Дата: Четвер, 03.07.2008, 13:25 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 14Статус: відсутній | і я за Оперу) 1) Я звик і не бачу потреби переходити. 2) Мені зручно користуватися, а то є головним для мене) 2) Скачав Mozilla, щоб допомагати їм встановити рекорд , покористувався трішки і всерівно вернувся до Опери..... 3) Опера вже який рік рахуєтьтся самою швидкою), що доведено .....
Той, хто не любить своєї країни, не може любити нічого (Дж. Байрон) | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 03.07.2008, 14:55 | Повідомлення # 6 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | І так, поки у нас 2:2. Приєднуйтеся до обговорення, діліться досвідом. Що, ніхто не юзає Секплорер? А Сексплорер 7 теж непоганий...
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Субота, 05.07.2008, 10:56 | Повідомлення # 7 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Юзаю МайнЗіллу БО доведенно ще роки 2 назад що швидше за Оперу (ФУМ випей йаду) Кешування у 3 майнзіллі просто неперевершене, мої улюблені сати леше за тиждень роботи вже повністю лежать на вінті, тому звертання до інтернету в роботі мінімальні і то лише то текстової частини наповнення. Жопера не продумана для юзання Онлайн РПГ, колись то для мене було важливо, і тому я не юзав нею(хоча майже завше маю на вінті) Також є така акція ПИШИ сайт так щоб СУКА опера ойго хреново юзала, Опера то не безкоштовний проєкт, бета версії та юзер моделі можна викачати в інеті, а от далі постає проблема з плугами, русифікаторами, інтеграторами. А за експлорер, можу сказати що, фан браузер, бо підпримує наразі повний набір явапрограмування, що таще в мозялі і практично німа в опері! Часом деякі сайти юзаю чере експлор бо інші не показують всю красу! Хоча є ще така штуця як Майя , то сцміш експлорера з мозіллою на двигуні експлорера але юзані патчі від лиса)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: Субота, 05.07.2008, 11:23 | Повідомлення # 8 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Quote (punk-pin) а от далі постає проблема з плугами, русифікаторами, інтеграторами. бля, його все выдразу ламають і все це є у великій кількості і халявне!
|
fantom | Дата: Субота, 05.07.2008, 12:08 | Повідомлення # 9 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | Quote (неSquirrel) бля, його все выдразу ламають і все це є у великій кількості і халявне! ну це вже тре відкривати дискусію про open-source пз і ламання ліцензійного софту)
|
Frooom | Дата: Неділя, 06.07.2008, 14:10 | Повідомлення # 10 | Група: Горьківці
Повідомлень: 14Статус: відсутній | Quote (punk-pin) БО доведенно ще роки 2 назад що швидше за Оперу Не знаю я не вимірював швидкість кожного, но я довірився вже проведеним дослідам, а там перемогла Опера..... Quote (punk-pin) Опера то не безкоштовний проєкт, бета версії та юзер моделі можна викачати в інеті, а от далі постає проблема з плугами, русифікаторами, інтеграторами. з офіційного сайту без проблем можна скачати російську версію. Плагіни я теж бачив в неті і вони теж качаються безпроблемно.
Той, хто не любить своєї країни, не може любити нічого (Дж. Байрон) | | |
|
MaDMan4ik | Дата: П`ятниця, 27.03.2009, 12:28 | Повідомлення # 11 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 7Статус: відсутній | Опера як на мене сама краща 1. Безкоштовна 2. менеджером закачек 3. Багато віджетів | | |
|