БРЄД
|
|
неSquirrel | Дата: Середа, 30.07.2008, 16:19 | Повідомлення # 1 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Хорошие девочки лишаются девственности в первую брачную ночь, плохие – при первом удобном случае, умные – два-три раза; Хорошие девочки лишаются девственности с мужем, плохие – с пьяным одноклассником, умные – с фаллоимитатором; Хорошие девочки дают по любви, плохие – за деньги, умные – когда сами захотят; Хорошие девочки читают сказки, плохие – Камасутру, умные – медицинскую энциклопедию; Хорошие девочки верят мужчинам, плохие – не верят мужчинам, умные не верят никому; Хорошие девочки от огорчения плачут, плохие – пьют, умные отправляются по магазинам; Хорошие девочки комплексуют по поводу размера груди, плохие – закачивают силикон, умные гордятся тем, что имеют; Хорошие девочки вышивают крестиком, плохие – колбасятся на дискотеках, умные - рыщут в Интернете; Хорошие девочки умеют готовить, плохие – умеют сделать заказ, умные – сидят на диете; Хорошие девочки владеют иностранными языками, плохие – матерным, умные – своим собствен ным; Хорошие девочки относятся к сексу как к обязанности, плохие – как к развлечению, умные – как к части жизни; Хорошие девочки берут в кино попкорн, плохие – презерватив, умные – губную помаду
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
Unknown | Дата: Середа, 30.07.2008, 18:02 | Повідомлення # 2 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Не знаю чого, але розвеселило. Особливо перших сім фраз.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 31.07.2008, 17:05 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Quote (Unknown) Не знаю чого, але розвеселило. Особливо перших сім фраз. А давайте-таки писати тут просто брєдятіну? А що, коли всього лише, то просто дуже, але навіть, і зовсім потім, не тоді?
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
Unknown | Дата: Четвер, 31.07.2008, 18:09 | Повідомлення # 4 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | А нашо оте туди та ше й зара. Бо ото ну шось ніпанятна?
Unknown | | |
|
punk-pin | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 01:38 | Повідомлення # 5 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | а якби завтра востанне так шо назажди і ніколи більше то булоб супер крпім того що біш ніколи ні заяких обставин а то навіть впадло бо трохи образливо але так романтично зараза сука)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 19:57 | Повідомлення # 6 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Нє, ну ці корови з йожиками в погонах на Бобіках мене вже заїбали. Розходилися тут по клавіатурі, а коні як пройти мають? З.І. Пропоную для фанатів репутації тут теж вимкнути нарахування голосів
|
punk-pin | Дата: Субота, 02.08.2008, 00:59 | Повідомлення # 7 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | бля якого хуя ти робиш мою справу неспитавши дозволу в аллаха? він теж з вудою в корефанах і розуміється на бігбрдах, а може я всетаки реально супер герой і викупаю як смажити яєшню набрудершафт з клінтоном в одному ліфті чи то просто мега фарт який закінчеться погороскопу і більше я ніколи не садитиму картоплі в печері для вигодовування паразитів?
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: Субота, 02.08.2008, 11:42 | Повідомлення # 8 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Їбати бронтозавра в його анальний отвір? Можна отупіти. Але сіські не чіпайте!
|
punk-pin | Дата: Субота, 02.08.2008, 23:21 | Повідомлення # 9 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | колись мені три грівні сказали що я можу сходити з ними в ресторан, але я вирішив просто зайнятись онанізмом, ну його нахуй ті весла коли річка в умивальнику
|
Unknown | Дата: Субота, 02.08.2008, 23:52 | Повідомлення # 10 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Утилізація трави зара в моді.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: Неділя, 03.08.2008, 11:03 | Повідомлення # 11 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗаїла ця кнопппппппппппппочка і ще оддддддддддддддддна. Казав же бігімотам не ходити по клаві, а вони: "А ми в балєтках, всьо буде добре!". Повісити всіх кузнєчіків!!!!
|
fantom | Дата: Неділя, 03.08.2008, 13:16 | Повідомлення # 12 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | цукорки сніжок нічьогго не рішають бо лак....нє пасивний лак...якби був активний то всі б їх їли...
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
неSquirrel | Дата: Неділя, 03.08.2008, 17:42 | Повідомлення # 13 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | контужений черевик. він пройшов непробивні стіни. але клята мурашка насцяла на нього і тепер його ковбасить і контузить. а лівий черевик не контужений, ха-ха-ха
|
Unknown | Дата: Неділя, 03.08.2008, 18:50 | Повідомлення # 14 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | О першій годині ранку, всі діти готувались до сну, лише сильне дівчисько по імені Рома, хвацько витягало шашку з піхви і встромляло його назад. Тим часом вожатий Хрєн Петрович за цим наблюдав і вставав з-за столу. Лише помаранчевий кіт по прізвиську Гєра на картині висів і не дув в жоден вус.
Unknown | | |
|
punk-pin | Дата: Неділя, 03.08.2008, 22:43 | Повідомлення # 15 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | А ві н знову переплутав педаль і тепер обійшлось без жерт , а хіба сантехнік винен що фара в мотоцикла одна?
|