квота користувачів
|
|
punk-pin | Дата: Субота, 21.06.2008, 12:34 | Повідомлення # 1 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Якою має бути квота користувачів? ТОбто обмежемось тільки тими кого знаеш, чи всетаки будем людьми! і нехай з нами спілкуються всі хто того хоче!?? Ваше пропозиції! І на всяк випадок варіанти спаму хто які може запропонувти
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Veselka | Дата: Субота, 21.06.2008, 12:47 | Повідомлення # 2 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | імхо не має бути обмежень...себто тре створювати теми, цікаві і для інших....самі бачили до чого привело обмеження на старому форумі)...то так, коротко, бо нема часу розписувати) | | |
|
неSquirrel | Дата: Субота, 21.06.2008, 13:30 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | 12111 ні в якому разі не пускати!!!!!!!!!!!!! хоча він сцуко сам залізе, навіть сюда
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
fantom | Дата: Субота, 21.06.2008, 14:48 | Повідомлення # 4 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | не треба ніяких обмежень..... пости типу "ти ващє хто такий, ти е з парку..." то фігня....і гавно ті хто хоче бути почутим ...буде почутим.... всі рівні нах.... шо адміни що юзвєргі і думаю самі користувачі створюють сайт на рівні з адмінами (врешті-решт для кого створений сайт?!)...адміністрація тік слідкує за дотриманням порядку..та звичайною організацією елементарною...(систематизація статей, забезпечення спілкування юзвєргів, образно кажучи, технічна сторона існування сайту)
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
неSquirrel | Дата: Субота, 21.06.2008, 15:58 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Quote (fantom) всі рівні нах....шо адміни що юзвєргі Двоє так, а одному все не так, про якісь оффтопи постійно пише (шо це, блядь, таке? я не знаю, просвітліть нуба!), повідомлення видаляє, які йому не подобаються чи не відповідають його світобачення. Главадмін, зніміть його з посади адміністратора!!! Ви знаєте, про кого я. А ви двоє і так порядок наведете, на старому ж форумі наводили, то що, сили вже не ті? Ми в вас віримо!
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
АЦЦКІЙ | Дата: Субота, 21.06.2008, 22:40 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 33Статус: відсутній | адміни мають бути різними і в нас так на форумі і виходить і це зачод!12111 це моя аська ,не гоніть :-D і не треба нікого обмежувати,хай спілкуються хто хоче
Напружуватися треба,коли робиш лайно! | | |
|
punk-pin | Дата: Неділя, 22.06.2008, 00:20 | Повідомлення # 7 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Quote (неSquirrel) Двоє так, а одному все не так, Да я сцуко жосткій адмін! ібо закон один для всіх! Імхо є певні принципи А оф топ, це повідослення не по темі, або повідомлення яке заводить спілкування в цикл "моя пісня гарна й нова". Оф топ , це повідомлення або тема яка фтупу не несеконкретного виділенного для категорії змісту! тоесть НЕПОТЕМЕ, такі пости зазвичай устроняються нах!
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|