Зміни на форумі
|
|
fantom | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 13:46 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | - сьогодні вимкнув накручування повідомлень в розділі "Форумні ігри", тобто коли там писатимете ті повідомлення не додаватимуться до вашої статистики (ІМХО той розділ створений не для накручування ) шо ви про це думаєте?
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Unknown | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 15:46 | Повідомлення # 2 | Група: Юзвєргі
Unknown | | |
|
punk-pin | Дата: Середа, 09.07.2008, 16:48 | Повідомлення # 3 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Я теж не проти, я взагалі хотів то ще при створенні розділу зробити, але вирішив що тра дати Людям трох хлібу і зреліщ, тепер повернусь назад грати(бо перестав грати шоб не було накрутки, і забув шо мона то виключити)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Frooom | Дата: Середа, 09.07.2008, 18:12 | Повідомлення # 4 | Група: Горьківці
Повідомлень: 14Статус: відсутній | та добре....не у кількості повідомлень справа))
Той, хто не любить своєї країни, не може любити нічого (Дж. Байрон) | | |
|
Lublin | Дата: Четвер, 10.07.2008, 17:18 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 11Статус: відсутній | A jaka riznucja skiljki povidomlen? | | |
|
Unknown | Дата: П`ятниця, 11.07.2008, 00:31 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Від кількості повідомлень залежить статус користувача. Більше нічого, в теорії.
Unknown | | |
|