Облом
|
|
punk-pin | Дата: Середа, 18.06.2008, 00:13 | Повідомлення # 16 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | але ти кинув окурок так що він спалить не тільки тебе але й весь будинок А мене сьогдні накінець спалили що я курю
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: Середа, 18.06.2008, 13:56 | Повідомлення # 17 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | І як наслідок тебе заставили зжерти півпачки цигарок. А я здав сесію.
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
Unknown | Дата: Середа, 18.06.2008, 14:26 | Повідомлення # 18 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Здав сесію і став ботаном в великих рогових окулярах і сачком. А я йду на кухню, пошукати щось поїсти.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: Середа, 18.06.2008, 22:48 | Повідомлення # 19 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Ти заглянеш у холодильник, а звідти вилізе ЧМО і зжере тебе. Я три тижні проведу в Польщі.
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Середа, 18.06.2008, 23:17 | Повідомлення # 20 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | а там тебе сіни будуть тупо 3 дня катувати бо ти хохол і називаеш їх ляхами а я завтра їду в киев, якщо повезе то з якоюсь дівкою
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Veselka | Дата: Середа, 18.06.2008, 23:34 | Повідомлення # 21 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | а тобі не повезе і тою "дівкою" виявлюсь я))) от візьму і покинусь завтра в 6 ранку і зроблю зарядку) | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 19.06.2008, 00:21 | Повідомлення # 22 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Ти втратиш свідомість, впадеш на кіцьку і задавиш її. Ох я зараз висплюся!!!
|
punk-pin | Дата: Четвер, 19.06.2008, 09:27 | Повідомлення # 23 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | твої сусіди будуть цілу ніч трахатись на скрипучому ліжку, тому тіи не вспешся а задрочеся насмерть! А мну тра пиздувати на роботу)
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 19.06.2008, 10:59 | Повідомлення # 24 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Ти захочеш опитати якогось крутелика і він тебе дужо відпиздить. Зараз смаччно поснідаю!
|
punk-pin | Дата: Четвер, 19.06.2008, 11:18 | Повідомлення # 25 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | але траванешся і будеш дристати Сьогодні почну робити ремонт
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 19.06.2008, 14:16 | Повідомлення # 26 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | І перехуяриш молотком усі пальці. Мені хтось скинув помилково 5 грн. на рахунок.
|
Unknown | Дата: П`ятниця, 20.06.2008, 00:12 | Повідомлення # 27 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Він прийде до тебе і забере в тебе твій телефон і дасть по носі. А я йду спати.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: П`ятниця, 20.06.2008, 00:25 | Повідомлення # 28 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Ти ляжеш у ліжко, а там лежатиме куча голок, кнопок і битого скла. Іду нарешті на перекур.
|
punk-pin | Дата: Субота, 21.06.2008, 09:09 | Повідомлення # 29 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | але ти вдавишся димом і будеш цілу ніч кашляти.огодні екзамен В мене сьогодні екзамен
|
неSquirrel | Дата: Субота, 21.06.2008, 13:46 | Повідомлення # 30 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Але по дорзі до універу тебе зіб'є трактор. Я поставив в ігнор контакт 12111
|