Облом
|
|
punk-pin | Дата: Неділя, 22.06.2008, 00:22 | Повідомлення # 31 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | але хацкері не спліть! і скоро за це ті будеш в ігнорі у всіх існуючих уінів) а в мене дико болить ніс, по якому я схопив у слемі
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Unknown | Дата: Неділя, 22.06.2008, 08:54 | Повідомлення # 32 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Біль у носі переросте в геморой, він пустить корінь в мозок і тобі буде зле. А я вчора на відео зняв одного гопа, якій тащився від гурту "Кожух".
Unknown | | |
|
punk-pin | Дата: Неділя, 22.06.2008, 10:46 | Повідомлення # 33 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | Але якістьтака хренова, що після того як ти викладеш його в нет, тебе засміють А я знов маю пертись на роботу
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: Неділя, 22.06.2008, 10:49 | Повідомлення # 34 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Ти спотикнешся, впадеш і добиєш свого носа. Я сьогодні побриюся!
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Неділя, 22.06.2008, 23:41 | Повідомлення # 35 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | І в процесі роздереш собі всю пику) А я щойно прийшов з роботи
|
неSquirrel | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 00:28 | Повідомлення # 36 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | А тобі позвонили і сказали, шо тебе звільнено. Я завтра питиму н 12-му поверсі Лучеська
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 10:05 | Повідомлення # 37 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | і там тебе пяного згвалтує Армянін А я морожусь іти на роботу по при дощ, але то реально дуже треба туди йти
|
неSquirrel | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 11:47 | Повідомлення # 38 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Тебе заставлять піти, ти намокнеш і так захворієш, шо пропустиш Бульбу. А я слухаю Рамонес
|
byjok | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 12:36 | Повідомлення # 39 | Група: Горьківці
Повідомлень: 10Статус: відсутній | а потім розумієш шо то Сердючка А в мене закінчилося навчання | | |
|
неSquirrel | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 13:03 | Повідомлення # 40 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | І хоч ти й малий, але тебе заберуть в армію. Я почистив зуби
|
punk-pin | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 08:54 | Повідомлення # 41 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | и здер собі всю емаль і тепер незможеш заснути поприацкій біль) А в мене будун
|
неSquirrel | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 13:21 | Повідомлення # 42 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | і мучитиме він тебе ще цілий тиждень. А в мене тоже будун
|
Unknown | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 23:38 | Повідомлення # 43 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | А в тебе окрім бодуна буде мучити срачка. А в мене нога свербить, бо комар вкусив.
Unknown | | |
|
неSquirrel | Дата: Середа, 25.06.2008, 11:42 | Повідомлення # 44 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | А потім виявиться, шо то малярійний комар, тільки буде пізно. А мені сьодні відкриють візу
|
Unknown | Дата: П`ятниця, 27.06.2008, 17:45 | Повідомлення # 45 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | І ти поїдеш в Англію збирати полуниці, але виявиться, що ти працюватимеш прибиральником і всі гроші будуть йти на оплату їжі. А я позавчора купив файну ручку за 60 копійок.
Unknown | | |
|