Операція Пластилін
|
|
punk-pin | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 12:45 | Повідомлення # 1 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | молока НА мій погляд над перспективна команда яка почала стрімко розвиватись. Розповсюдження їх творчості стрімко йде тунелями vkontakte.ru Група вже встигла дати чимало квартирних концертів, і навіть плану на літо міні тур по Україні. Детальніше про групу. Група була створена в 2002 році ( а ми гражданє товарєщі про неї не чули) Мелодичний спокійний панк несе з їх уст нездоланну ідею боротьби з наболілою тупою і відразливою СИСТЕМОЮ понять та передбачень. Анархічний дух та бунтарські тексти роблять ОП доволі цікавою групою. Оперы Пластеліну мають за пелечима 3 альбома та 2 демки. Одна із демок це мега файна і драйвова акустика. Особисто я вперше почувши групу неотримав ніякого задоволення і закритикував на лайно. Але згодом я наткнувся на такі їх речі як НЕТ о курте кобейне Парад пакетов і мій дах знову почав покидаті мене. На даний момент група існує у такому складі Белка - вокал Rain - гітара, вокал Мурзилка - бас Шкет - флейта Зим – Драм установка нещодавно ОП розбагатіли власним притулком в інтернеті за адресою Тут Живуть Операція Пластилін Особистоя зараз спілкуюсь із Вокалісткою гурту, і намагаюсь запросити їх відвідати Луцьк і дати ту по можливості концерт в електриці, або на худий кінець домовитись про квартирник у тенетах тріпдачі. З.І. Ахтунг товаріщі Сістема не дразнітса - только прогнешся подстроетса к задніце
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
fantom | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 13:44 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | офігенна група....Пін накидай сцилок прямих на пісні)
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Unknown | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 16:33 | Повідомлення # 3 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Послухав Hate U, я не проти щоб вбити годинку або більше на це. | | |
|
punk-pin | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 20:54 | Повідомлення # 4 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | прямих ссилок то не дуже добре) бо шкодить самим сайтам, раджу зарегатись в контакты) там дуже багато э пысеньк О.П але зара шощь придумаю з ссылками
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
нeSquirrel | Дата: Четвер, 15.01.2009, 14:34 | Повідомлення # 5 | Група: Акули пера
Повідомлень: 66Статус: відсутній | Є альбоми 2005 і 2007р., lossless, може комусь треба... один 235 метрів, другий 340 метрів...
- Максимум 500 символів - BB-коди дозволені
Повідомлення відредаговано нeSquirrel - Четвер, 15.01.2009, 16:29 | | |
|
Nancy | Дата: Четвер, 15.01.2009, 16:29 | Повідомлення # 6 | Група: Акули пера
Повідомлень: 21Статус: відсутній | Хуйня а не група!!!!!!!!!!! Ъбав я таких анархыстыв))) Для них хочеш шось зробити а вони ше й вийобуються, пышли вони нахуй!!!!!!!!!!!!!!!!
| | |
|
нeSquirrel | Дата: Четвер, 15.01.2009, 16:30 | Повідомлення # 7 | Група: Акули пера
Повідомлень: 66Статус: відсутній | Ну може комусь подобаєцця, хай послухає в пиздатому бітрейті
- Максимум 500 символів - BB-коди дозволені | | |
|
Nancy | Дата: Четвер, 15.01.2009, 16:40 | Повідомлення # 8 | Група: Акули пера
Повідомлень: 21Статус: відсутній | Ну знаэшь я висловив свою думку, ъхный крнцерт я вже бачив нмчого там такого цыкавого ы творчысть несильно, просто раныше я думав шо вони рады чогось свытлого стараються, а вони така сама попсня як ы все ынше! ИМХО
| | |
|
нeSquirrel | Дата: Четвер, 15.01.2009, 16:42 | Повідомлення # 9 | Група: Акули пера
- Максимум 500 символів - BB-коди дозволені | | |
|
fantom | Дата: Четвер, 15.01.2009, 17:26 | Повідомлення # 10 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | Nancy, ну не буть таким категоричним... на чому твоя думка основана?
|
Nancy | Дата: Субота, 17.01.2009, 11:04 | Повідомлення # 11 | Група: Акули пера
Повідомлень: 21Статус: відсутній | Сам знаєш на чому! На тому шо хочуть бабла за виступ якого в нас немає! Я згоден, шо їм тре винагороду за їхню працю, але ж не з людей які самі кінці з кінцями звести не можуть! Звичайно якшо вони непроти мона шоб вони виступили під егідою Верховної Ради України, чи під патронатом президента України але я на такий концерт не піду!!!Додано (17.01.2009, 11:04) --------------------------------------------- але й сукі!!!!!!!!!!!!!!
| | |
|
Sanjokgr1 | Дата: П`ятниця, 06.02.2009, 21:42 | Повідомлення # 12 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 3Статус: відсутній | в даной группе ( //vkontakte.ru/club6417668 ) загружены все записанные на данный момент работы Операции Пластилин + 5 видео с квартриников в Москве с НОРМАЛЬНЫМ качеством изображения и стоящими вашего уха песнями.
Повідомлення відредаговано Sanjokgr1 - П`ятниця, 06.02.2009, 21:46 | | |
|
fantom | Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 21:18 | Повідомлення # 13 | Admin Група: Администраторы
|
Sanjokgr1 | Дата: Середа, 29.04.2009, 21:33 | Повідомлення # 14 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 3Статус: відсутній | в эту суботу - 2 мая 2009 года Операция Пластилин приезжает в Киев и выступает в "Филине" на 19:00 - http://vkontakte.ru/event8424806 | | |
|
fantom | Дата: Понеділок, 04.05.2009, 18:34 | Повідомлення # 15 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | круто було..... ггиги концерт по заявкам)
|