Linkin Park.
|
|
|
|
Unknown | Дата: П`ятниця, 04.07.2008, 21:35 | Повідомлення # 1 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 246Статус: відсутній | Отож, існує такий гурт Linkin Park, всі його чули і любили. Гурт існує з 1996 року, склад з часу випуску їхнього першого альбому залишається сталим, так само як і стиль, колись я чув що це хардкор, Вікіпедія каже нью-метал, репкор, альтернативний рок, альтернативний метал. Проте це не має жодного значення, так як я спеціально поцікавився цим гуртом і завантажив спеціально лайв Linkin Park - Live at Oeiras 2007. Тепер сиджу та думаю... Чим жеш цей гурт такий геніальний, так як: 1) Таких рахітів як барабанщик та бас-гітарист треба ще пошукати (Я техніку гри ніколи не ставив во главу музикі, проте навчитись чомусь їм не завадило б); 2) ІІ вокаліст взагалі пісюн без голосу (якщо я не правий доведіть мені зворотнє), на клавішах не набагато краще... так само як і на гітарі... речитатив теж не ахти; 3) Музика примітивна, в основі їхньої музики лежить 1 файний риф, який гарно звучить і все... далі нічого взагалі нема, музики просто як такого поняття не існує; 4) гітарист і бас-гітарист на кожну пісню міняють гітару (зміст міняти MusicMan на MusicMan, я не бачу, так як бас гітару просто не чути, ледь ледь, де-не-де проскакує), змісту в цьому я не бачу (те що різне дерево, різні звукачі міняють звук я знаю, проте тут це не катить). Що я не скажу поганого про цей гурт: 1) Гурт тягне І вокаліст (той що в окулярах), так як він: двіжує на сцені, в нього є голос і як на мене досить об'ємні легені, бо він може "гроулити" довго. 2) Гітарист походу щось да вміє, важко судити. 3) Не знаю який в них ще є плюс. Отже голосуймо, і виказуймо свої думки на рахунок цього гурту, бажано трохи обґрунтовано.
Unknown | | |
|
Marintusss | Дата: Субота, 05.07.2008, 19:06 | Повідомлення # 2 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | колись слухала....давно правда) | | |
|
JackSparrow | Дата: Неділя, 06.07.2008, 09:10 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
"Весёлый Роджер" в небе Британский герб на теле Стреляет из обрезов Толпа головорезов. Они не трусят смерти Проворные, как черти И обкурившись планом Гордятся капитаном! | | |
|
Малий | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 14:24 | Повідомлення # 4 | Група: Горьківці
Раньше думал я, что жизнь не одна И будет бесконечно продолжаться суета Но все это не так, ведь жизнь дается раз Так проживи её как хочешь ты сейчас | | |
|
gus | Дата: Середа, 17.09.2008, 15:19 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 16Статус: відсутній | я довго вагався.....ГАВНО! | | |
|
СарГйО | Дата: Субота, 20.09.2008, 15:47 | Повідомлення # 6 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 2Статус: відсутній | в 10 років слухав...потім на корн перейшов
OBEY YOUR GOVERMENT | | |
|
gus | Дата: Середа, 08.10.2008, 14:27 | Повідомлення # 7 | Група: Горьківці
Повідомлень: 16Статус: відсутній | Quote (СарГйО) в 10 років слухав...потім на корн перейшов biggrin ха ха, малаток))) | | |
|