Тарас Бульба, 2008
|
|
fantom | Дата: Неділя, 29.06.2008, 21:53 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | власне пропоную тут обговорювати, організаційні плани на цей фест хто їде? зголошуємся пропоную їхати однією великою групою... домовляємось хто що бере...для забезпечення проживання... жрачка намети посуд мінімальний.... і т.д.))
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Veselka | Дата: П`ятниця, 04.07.2008, 00:53 | Повідомлення # 2 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | вирішила цього року не ощасливлювати нікого і...таки приїхати в Дубно на фест...в нас намет, двомісний, розрахований на мене і Фантома, історій типу "ну нам нема де ночувати, ну не будьте такими жорстокими" слухати не буду...досить того що минулого року я жодної ночі в своєму наметі не ночувала, бо БУЛО ЗАЙНЯТО)))..отака от я погана...ще маю надію, що хтось таки віддасть мені мій каримат)) так що...готуємо намети, друзі) | | |
|
неSquirrel | Дата: П`ятниця, 04.07.2008, 13:07 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | Quote (Veselka) розрахований на мене і Фантома, Ай-ай-ай)))))))))
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Субота, 05.07.2008, 10:42 | Повідомлення # 4 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | а мій тато козел, він сцуко в карпати на тиждень рулить,і мого намета заберає( Але мак має привезти свій намер з криму))
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Marintusss | Дата: Субота, 05.07.2008, 19:04 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | я буду спати у вогнища... | | |
|
punk-pin | Дата: Субота, 05.07.2008, 19:33 | Повідомлення # 6 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | а якже палатка????????????)))) Ех є що згадати х кожної бульки)) ООО тра бульби набрати багато з собою) І тойвот! треба так шоб бля з поворами все гуд було! Хто візьме казанок? Я минулого року брав кастрюлю там її і залишив бо їй ппц прийшов, цьго року мабуть не повторю! хоча)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Marintusss | Дата: Неділя, 06.07.2008, 13:21 | Повідомлення # 7 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | Пін...вся надія на тебе))ти чудовий повар)) | | |
|
fantom | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 20:29 | Повідомлення # 8 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | ....хто робив фоти....поділіться....
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
Малий | Дата: Середа, 23.07.2008, 00:06 | Повідомлення # 9 | Група: Горьківці
Раньше думал я, что жизнь не одна И будет бесконечно продолжаться суета Но все это не так, ведь жизнь дается раз Так проживи её как хочешь ты сейчас | | |
|