Плани на літо
|
|
fantom | Дата: Середа, 21.05.2008, 23:55 | Повідомлення # 1 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | знаю шо в кожного з нас багато планів на літо а які спільні міроприємства намічаються давайте вже планувати сесія прийде і тре буде зайнятись роботою, точніш відпочинком...от
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
fantom | Дата: Середа, 21.05.2008, 23:56 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Администраторы
Повідомлень: 194Статус: відсутній | таааакс 18 - 20 липня забито на Дубно 100%
на аватарці не кіт, а сова - мутант | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 22.05.2008, 14:20 | Повідомлення # 3 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | А я в Дубно не поїду, бо буду в сусідній Польщі - отакий вам подарунок!!!!!!!!!!!!!!!!
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
Veselka | Дата: Четвер, 22.05.2008, 22:52 | Повідомлення # 4 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | плани...нуу...Тарас Бульба полюбе)...потім думаю-Славське...а потім...побачу...хтось там колись казав про похід на Світязь через Володимир-Волинський п.с. Ще було б непогано в Новомали з’їздити | | |
|
неSquirrel | Дата: Четвер, 22.05.2008, 22:57 | Повідомлення # 5 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | А в Новомалин однозначно, думаю, це обговоренню не підлягає. Його взагалі потрібно зроьити традиційним!
Акторів-невдах розділи нам на двох Якщо покохав - не вагайся Клади у труну мокру курву любОФФ Торкайся її, блядь, торкайся! | | |
|
punk-pin | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 11:35 | Повідомлення # 6 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | ну похід то на серпень! бо до серпня ітак є куди помандрувати! похід десь після дня незалежності зробимо)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
неSquirrel | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 18:05 | Повідомлення # 7 | Група: Горьківці
Повідомлень: 276Статус: відсутній | May be Sziget? Sex Pistols, Iron Maiden, Anti-Flag, 60 сцен...
|
punk-pin | Дата: Четвер, 29.05.2008, 02:11 | Повідомлення # 8 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | May be Sziget? Sex Pistols, Iron Maiden, Anti-Flag, 60 сцен... ТРУ! От тильки загран паспорт треба, + віза Вхід на фест 150 евро!! от і харчування купувати лише на території фесту! тимпаче його на таможні не пустять нащого сала і самогону)) От проїзд від кордону до фесту теж не дешевй! короч тра десь 300 евро мінімум і 10 днів мега задоволення)
До тех пор - мы будем принуждены брать в руки оружие и идти сражаться с врагами нашей свободы, пока они не перестанут употреблять оружие против нас.(Н.І. Махно) | | |
|
Малий | Дата: Четвер, 29.05.2008, 16:25 | Повідомлення # 9 | Група: Горьківці
Повідомлень: 17Статус: відсутній | мда і мене туда в першу чергу пустять))))))))
Раньше думал я, что жизнь не одна И будет бесконечно продолжаться суета Но все это не так, ведь жизнь дается раз Так проживи её как хочешь ты сейчас | | |
|
Marintusss | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 18:30 | Повідомлення # 10 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | а може на Світязь потулити?поплавати там,позагаряти...так хочеться до води...з палатками)що на то скажете,А????????? | | |
|
Veselka | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 18:39 | Повідомлення # 11 | Група: Юзвєргі
Повідомлень: 79Статус: відсутній | Quote (Marintusss) а може на Світязь потулити? відповідь на питання Quote (punk-pin) ну похід то на серпень! бо, на скільки пам’ятаю, кінцевою точкою походу має бути о.Світязь))) | | |
|
punk-pin | Дата: Середа, 04.06.2008, 06:21 | Повідомлення # 12 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | так ти не помиляешся) м и маем добратись до світязя) ну вся суть походу (окрім(много букав мало бути про високу мораль дружбу виживання екстрім ще декілька тлумачень розумних слів)) то відпочити на світязі, а відпочинок істенний тильки тоді коли перед тим змучишся) плюс цікаво буде я думаю) ну і багато чого навчимось)
|
Marintusss | Дата: Середа, 04.06.2008, 15:38 | Повідомлення # 13 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | ось так вже краще)але я ж нитік,буду нити всю дорогу,якщо пішки підем... | | |
|
punk-pin | Дата: Середа, 04.06.2008, 15:40 | Повідомлення # 14 | БОГ Група: Администраторы
Повідомлень: 271Статус: відсутній | ага, і ще прийдеться в палатці ночувати як лох))))))) (З посмішкою перебирає минуле)
|
Marintusss | Дата: П`ятниця, 06.06.2008, 12:16 | Повідомлення # 15 | Група: Горьківці
Повідомлень: 36Статус: відсутній | на рахунок палаток з лохами нічого проти не маю) | | |
|